Vrouw 55 jaar Breda
>
>
Vrouw 55 jaar Breda

Vrouw 55 jaar Breda

muzikale en sportieve vrouw 53 jaar Breda

Over

Deze hartelijke vrouw is goed gebekt, zoals ze dat zelf zegt. ūüėČ Ze vindt het fijn om de juiste mensen om zich heen te hebben en gaat een goed gesprek niet uit de weg. Haar vrolijke en positieve karakter zijn kenmerkend en naast haar gevoel voor humor heeft ze ook haar serieuze kant.

Ze komt oorspronkelijk uit Zeeland, maar woont al heel wat jaren in Brabant. Samen met haar zoon (18 jaar) en drie katten woont ze in een gezellig huis in een dorp vlakbij Breda. Ze heeft twee lange relaties gehad, waarvan een met de vader van haar zoon.

Ze is helemaal in haar element als coördinator. Dat ze veel menselijk contact heeft en haar werk dynamisch en uitdagend is, zorgt ervoor dat ze veel plezier heeft in haar werk. Deze sociale vrouw houdt trouwens niet van stigmatiseren.

Muziek is belangrijk voor haar, ze bezoekt concerten en zet graag de Top 2000 op. Houd je van Queen dan is dat zeker een pluspunt, want vol enthousiasme vertelde ze dat ze twee keer bij een optreden van ze is geweest.

Ook spreekt sport haar aan. Ze is drie keer per week in de sportschool en ze heeft op hoog niveau badminton gespeeld tot dat niet meer ging vanwege een blessure. Naast sporten en muziek speelt ze graag een gezelschapsspel en vindt ze wandelen, gezond koken, winkelen en lezen leuk.

Persoonlijk

Lengte: 1.75 m
Postuur: normaal
Kleur ogen: bruin
Haar: schouderlengte, donker haar. Ze draagt het graag los.
Kledingstijl: vrouwelijk casual.
Roken: ja, maar ze wil stoppen
Drankje: bij gelegenheid

alisa-anton-u_z0X-yrJIE-unsplash

Ze zoekt

Ze zou graag iemand ontmoeten die nog volop in het leven staat. Een man met zelfvertrouwen spreekt haar aan. Het heeft haar voorkeur als hij kinderen heeft.

Ben jij de man (50 – 58 jaar) die we zoeken? Heb jij een twinkeling in je ogen, sta je nog volop in het leven en spreekt dit profiel je aan? Neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart