Onze werkwijze

Lees hier hoe we te werk gaan en of dat bij je past

Hoe gaat het in zijn werk

We gaan persoonlijk, actief en discreet te werk, op zoek naar dé match voor jou.

01. Kennismaking

Je wil natuurlijk eerst weten wie we zijn. Misschien heb je nog vragen. Daarom kun je altijd eerst vrijblijvend contact met ons opnemen voor je beslist of Matchmaker Brabant bij je past.

02. Intake

We plannen een intake in. Tijdens deze afspraak stellen we je profiel op. Hierna gaan we actief voor je op zoek naar een passende date.

03. Date

Zodra we een geschikte match hebben gevonden nemen we contact met je op en bij een wederzijdse "ja" nodigen we jullie uit voor een date. De date kan compleet worden verzorgd.

04. Evaluatie

Na jullie afspraak zullen we de date evalueren. Hopelijk gaan jullie snel weer op date, zo niet, dan zoeken we verder.

Één van de voordelen van het vinden van een partner via een datingbureau is dat de mensen die zich hier aanmelden ook op zoek zijn naar een serieuze relatie en dus niet voor een avondje gezelligheid. We kunnen vooraf goed selecteren of iemand bij je past. Je kan hierdoor bijvoorbeeld ook volledig anoniem daten. We zullen rekening houden met je persoonlijke voorkeuren.

 

Personal Matchen

Intake

Als je kiest om Matchmaker Brabant in te schakelen voor het vinden van een relatie, dan plannen we een afspraak in met jouw persoonlijke matchmaker. Zij is jouw aanspreekpunt, weet alle ins en outs van jouw profiel en zorgt dat je je prettig voelt bij het hele proces. Zij wil graag weten wie je bent en waar je naar op zoek bent. Want, pas als we écht weten wat jouw karaktereigenschappen en wensen zijn, kunnen we een geschikte partner voor je vinden. Hierbij spelen onder andere gezamenlijke interesses, levensstijl, ambitie en uitstraling een rol. Vertrouwen staat bij ons op de eerste plaats. Reken erop dat zo’n gesprek ongeveer anderhalf tot twee uur duurt. Onze voorkeur heeft een gesprek bij jou thuis. Dan zien we net wat meer van je, maar je bent waarschijnlijk ook meer op je gemak, waardoor een gesprek makkelijker verloopt. Maar je kunt natuurlijk ook bij ons op kantoor de intake doen.

De date

Na deze afspraak stelt jouw persoonlijke matchmaker een profiel van je op. Na je goedkeuring van dit profiel begint het selectieproces: ze gaat binnen haar (offline) netwerk op zoek naar een geschikte match. Zodra blijkt dat we iemand gevonden hebben die goed bij jou past, brengen we je op de hoogte en gaan we over tot het plannen van een date. Het is aan jou wat voor date je wilt, denk aan een wandeling of gezellig samen borrelen. Na de date evalueren we hoe het voor je is geweest en hoe we hier verder een vervolg aan kunnen geven.

In één keer geslaagd… of nog even geduld?

We hopen natuurlijk dat de vonk de eerste keer gelijk overspringt en dat blijkt in de tijd dat jullie gaan daten met elkaar dat het echt een match is. Wij zien vaak dat als het de eerste of tweede date al goed voelde, dat de net gekoppelde stellen een duurzame relatie kunnen opbouwen. Dat is natuurlijk waar wij het voor doen. Maar niet elke date is liefde op het eerste gezicht. Dus het kan ook één van de volgende mensen zijn die we aan je voorstellen. We gaan een 3 maanden voor je op zoek naar iemand die bij jou past.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Voordelen datingbureau

 • Veilig
 • Gericht op een serieuze relatie
 • Anoniem
 • Selectie van kandidaten 
 • Grotere kans op een match
 • Maatwerk

Kosten

Natuurlijk ben je benieuwd wat het kost.
De kosten worden onderverdeeld in:

 • Intake (€ 175) 
 • Reiskosten (€ 0,30 per km) Er zijn geen reiskosten als je bij ons op kantoor langs komt
 • bemiddelingskosten (€ 300) voor 3 maanden. 
 • We rekenen een succesfee als je een exclusieve relatie overhoudt van € 250.
 • Na 3 maanden kun je per maand verlengen à € 100 
 • Je krijgt tot ons online netwerk, Singlesplek tijdens de periode dat je ingeschreven staat.
 • Optioneel: extra uitgelicht via facebook (€ 100 per 3 maanden)

Privacy

Vanzelfsprekend respecteert Matchmaker Brabant de wettelijke richtlijnen als het om privacy en persoonsgegevens gaat. Matchmaker Brabant werkt daarom volgens de nieuwe privacywet AVG en is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Ook hebben we een certificaat van Privacy Zeker.

Wij gaan veilig en discreet om met de persoonlijke gegevens van al onze cliënten. Matchmaker Brabant geeft zonder toestemming van de cliënt geen foto(s) vrij aan de voorgestelde date. Ook je achternaam en je adres in de persoonsbeschrijving worden achterwege gelaten.

Wij zijn belast met een geheimhoudingsplicht en hebben privacy hoog in het vaandel staan.  Wij zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die je ons geeft, altijd vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart