Onze werkwijze

Lees hier hoe we te werk gaan en of dat bij je past

Hoe gaat het in zijn werk

We gaan persoonlijk, actief en discreet te werk, op zoek naar dé match voor jou.

01. Kennismaking

Je wil natuurlijk eerst weten wie we zijn. Misschien heb je nog vragen. Daarom kun je altijd eerst vrijblijvend contact met ons opnemen voor je beslist of Matchmaker Brabant bij je past.

02. Intake

We plannen een intake in. Tijdens deze afspraak stellen we je profiel op. Hierna gaan we actief voor je op zoek naar een passende date.

03. Date

Zodra we een geschikte match hebben gevonden nemen we contact met je op en bij een wederzijdse "ja" nodigen we jullie uit voor een date. De date kan compleet worden verzorgd.

04. Evaluatie

Na jullie afspraak zullen we de date evalueren. Hopelijk gaan jullie snel weer op date, zo niet, dan zoeken we verder.

Één van de voordelen van het vinden van een partner via een datingbureau is dat de mensen die zich hier aanmelden ook op zoek zijn naar een serieuze relatie en dus niet voor een avondje gezelligheid. We kunnen vooraf goed selecteren of iemand bij je past. Je kan hierdoor bijvoorbeeld ook volledig anoniem daten. We zullen rekening houden met je persoonlijke voorkeuren.

 

LET'S TALK

Wil je ons beter leren kennen, geen probleem. Stuur ons een mailtje en we nemen contact met je op.

  Personal Matchen

  Intake

  Als je kiest om via Matchmaker Brabant je zoektocht voort te zetten, plannen we een afspraak in. Dit gesprek is bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Je krijgt je persoonlijke matchmaker. Zij wil graag weten wie je bent en waar je naar op zoek bent. Ook jij hebt dan een idee van haar en onze werkwijze. Hierbij staat vertrouwen op de eerste plaats. Reken erop dat zo’n gesprek ongeveer anderhalf tot twee uur duurt. Onze voorkeur heeft een gesprek bij jou thuis. Dan zien we net wat meer van je, maar je bent waarschijnlijk ook meer op je gemak, waardoor een gesprek makkelijker verloopt.

  De date

  Na deze afspraak stelt je matchmaker een profiel van je op. Na je goedkeuring van dit profiel gaat ze in eerste instantie binnen haar (offline) netwerk opzoek naar een geschikte match. Zodra deze er is brengt ze je op de hoogte en gaan we over tot het plannen van een date. Het is aan jou wat voor date je wil, zoals bijvoorbeeld een wandeling. Na de date evalueren we hoe het voor je is geweest en hoe we hier verder een vervolg aan kunnen geven.

  Kosten

  Nu ben je natuurlijk ook benieuwd naar de kosten. 😊

  Deze zijn verdeeld in de intakekosten en de bemiddelingskosten.

  – De intakekosten zijn € 175 exclusief eventuele reiskosten (à € 0,30 per km).
  – De bemiddelingskosten zijn eenmalig € 1000. Je kan er ook voor kiezen om de bemiddelingskosten in delen te betalen.

  Zoals je ziet werken we niet met een lidmaatschap, maar met een persoonlijke, diepgaande matching. We kennen iedereen persoonlijk en zorgen dat jouw behoeften centraal staan.

  Voor dit bedrag stellen we 6 personen voor die vallen binnen het profiel wat jij aangeeft. Hiervoor hanteren we geen einddatum. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

  In the spotlight

  Profiel

  Je kan er ook voor kiezen om “In de spotlights” te staan. Je krijgt dan 3 maanden toegang tot onze online database met een eigen profiel. We sturen je een vragenlijst toe en aan de hand van deze lijst maken we een profiel van je op. 

  Waar is je profiel te zien?

  Je krijgt 3 maanden toegang tot onze online database. Je kan (via ons) op de profielen reageren en anderen kunnen dat bij jou. Daarbij kom je één keer in deze periode op onze social media kanalen en in de nieuwsbrief. 
  We gaan niet actief op zoek voor je naar een match.

  Kosten

  Voor deze optie betaal je eenmalig € 150 voor 3 maanden. Wil je verlengen, dan kan dat voor € 100 per kwartaal.

  Follow for love

  Uniek

  Stap in onze “Follow for love” auto en maak te rit van je leven! Als enige datingbureau bieden we deze optie aan. Tijdens deze rit gaan we namelijk samen met jou fileflirten. 

  Hoe?

  We beginnen met een kleine intake, wie ben je en wat zoek je.
  Daarna plannen we een rit in. Deze rit zal ongeveer 3/4 uur duren. We rijden samen met jou in onze speciale “Follow for love” auto door je woonplaats. We zullen de aandacht van medeweggebruikers vragen door onze borden, waarmee we verschillende vragen kunnen stellen. 

  Natuurlijk moeten we veilig het eindpunt bereiken. Één van onze medewerkers neemt plaats achter het stuur. Een andere medewerker zal de rit filmen (deze zullen we later online gebruiken). Jij mag de borden omhoog houden en flirten met wie jij wil. 
  – je blijft anoniem, het contact loopt via ons
  – je bent verzekerd tijdens de rit
  – de auto is niet toegankelijk voor anderen

  Kosten

  Voor een ritje in de “Follow for love” auto betaal je eenmalig € 50,- (excl. reiskosten). Hiervoor rijden we ongeveer één uur met je door je woonplaats, leggen we contact met potentiële singles en komt je video op onze site, social media kanalen en onze nieuwsbrief voor nog meer kans op een match. 

  Privacy

  Vanzelfsprekend respecteert Matchmaker Brabant de wettelijke richtlijnen als het om privacy en persoonsgegevens gaat. Matchmaker Brabant werkt daarom conform de nieuwe privacywet AVG en is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

  Wij gaan veilig en discreet om met de persoonlijke gegevens van al onze cliënten. Matchmaker Brabant geeft zonder toestemming van de cliënt geen foto(s) vrij aan de voorgestelde date. Ook je achternaam en je adres in de persoonsbeschrijving worden achterwege gelaten.

  Wij zijn belast met een geheimhoudingsplicht en hebben privacy hoog in het vaandel staan.  Wij zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die je ons geeft, altijd vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart