This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Brabant

 

Wij vinden een match voor jou!

 
  • 'Liefde is een recht voor iedereen'
    'Liefde is een recht voor iedereen'

Werkwijze

Het begint met een vrijblijvend informatief gesprek. Besluit je met ons in zee te gaan, dan volgt er een uitgebreide persoonlijke intake. Na het intakegesprek is er altijd nog een bedenktijd van 14 dagen.

 

Tijdens het intakegesprek wordt er zo veel mogelijk informatie over je verzameld om een goede, juiste indruk van je te krijgen.  Op grond van die gegevens wordt er een persoonsbeschrijving samengesteld. 

Na de intake gaat het matchingsproces beginnen. Wij gaan voor jou op zoek naar een gelijkgestemde. Indien daar een goede aansluiting is volgt de introductie. Er wordt een (uitgebreide) persoonsbeschrijving voorgedragen en de consulent licht toe waarom er volgens haar sprake is van een match. Wanneer jullie beiden instemmen met een kennismaking, worden de schriftelijke (contact-) gegevens uitgewisseld.

 

Privacy Statement

Vanzelfsprekend respecteert Matchmaker Brabant de wettelijke richtlijnen als het om privacy en persoonsgegevens gaat. Matchmaker Brabant werkt daarom conform de nieuwe privacywet AVG en is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Vanzelfsprekend gaan wij veilig en discreet om met de persoonlijke gegevens van al onze cliënten. Matchmaker Brabant geeft zonder toestemming van de cliënt geen foto(s) vrij aan de voorgestelde date. Ook je achternaam en je adres in de persoonsbeschrijving worden achterwege gelaten. Post wordt verzonden in een blanco envelop.

 

Wij zijn belast met een geheimhoudingsplicht en hebben privacy hoog in het vaandel staan.  Wij zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die je ons geeft, altijd vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld.