Onze werkwijze

Lees hier hoe we te werk gaan en of dat bij je past

Hoe gaat het in zijn werk

We gaan persoonlijk, actief en discreet te werk, op zoek naar dé match voor jou.

01. Kennismaking

Je wil natuurlijk eerst weten wie we zijn. Misschien heb je nog vragen. Daarom kun je altijd eerst vrijblijvend contact met ons opnemen voor je beslist of Matchmaker Brabant bij je past.

02. Intake

We plannen een intake in. Tijdens deze afspraak stellen we je profiel op. Hierna gaan we actief voor je op zoek naar een passende date.

03. Date

Zodra we een geschikte match hebben gevonden nemen we contact met je op en bij een wederzijdse "ja" nodigen we jullie uit voor een date. De date kan compleet worden verzorgd.

04. Evaluatie

Na jullie afspraak zullen we de date evalueren. Hopelijk gaan jullie snel weer op date, zo niet, dan zoeken we verder.

Één van de voordelen van het vinden van een partner via een datingbureau is dat de mensen die zich hier aanmelden ook op zoek zijn naar een serieuze relatie en dus niet voor een avondje gezelligheid. We kunnen vooraf goed selecteren of iemand bij je past. Je kan hierdoor bijvoorbeeld ook volledig anoniem daten. We zullen rekening houden met je persoonlijke voorkeuren.

 

Personal Matchen

Intake

Als je kiest om via Matchmaker Brabant je zoektocht voort te zetten, plannen we een afspraak in. Dit gesprek is bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Je krijgt je persoonlijke matchmaker. Zij wil graag weten wie je bent en waar je naar op zoek bent. Ook jij hebt dan een idee van haar en onze werkwijze. Hierbij staat vertrouwen op de eerste plaats. Reken erop dat zo’n gesprek ongeveer anderhalf tot twee uur duurt. Onze voorkeur heeft een gesprek bij jou thuis. Dan zien we net wat meer van je, maar je bent waarschijnlijk ook meer op je gemak, waardoor een gesprek makkelijker verloopt.

De date

Na deze afspraak stelt je matchmaker een profiel van je op. Na je goedkeuring van dit profiel gaat ze in eerste instantie binnen haar (offline) netwerk opzoek naar een geschikte match. Zodra deze er is brengt ze je op de hoogte en gaan we over tot het plannen van een date. Het is aan jou wat voor date je wil, zoals bijvoorbeeld een wandeling. Na de date evalueren we hoe het voor je is geweest en hoe we hier verder een vervolg aan kunnen geven.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Privacy

Vanzelfsprekend respecteert Matchmaker Brabant de wettelijke richtlijnen als het om privacy en persoonsgegevens gaat. Matchmaker Brabant werkt daarom conform de nieuwe privacywet AVG en is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

Wij gaan veilig en discreet om met de persoonlijke gegevens van al onze cliënten. Matchmaker Brabant geeft zonder toestemming van de cliënt geen foto(s) vrij aan de voorgestelde date. Ook je achternaam en je adres in de persoonsbeschrijving worden achterwege gelaten.

Wij zijn belast met een geheimhoudingsplicht en hebben privacy hoog in het vaandel staan.  Wij zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die je ons geeft, altijd vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart