Vrouw 37 jaar Oud Gastel
>
>
Vrouw 37 jaar Oud Gastel

Vrouw 37 jaar Oud Gastel

Over

Mascha is een positieve en loyale vrouw van 37 jaar oud die op zoek is naar een leuke relatie. Ze heeft een MBO-diploma in Bedrijfsadministratie behaald en op dit moment werkt ze 18 tot 20 uur per week in de schoonmaak. Mascha heeft het allemaal netjes op orde en ze heeft een goede basis meegekregen vanuit haar opvoeding.

Op dit moment woont Mascha bij haar moeder en broer, maar ze wil graag op korte termijn op zichzelf gaan wonen. Mascha heeft geen kinderen, maar staat wel open voor een eventuele kinderwens. Ze heeft een eerdere relatie gehad die twee jaar duurde, toen ze 27 jaar oud was.

Ze is een begripvolle, empathische en rustige persoon met een goed gevoel voor humor en ze deelt dit graag met de juiste mensen. Ze is een goede luisteraar en heeft een oprechte nieuwsgierigheid naar anderen en de wereld. Ze is positief ingesteld en altijd op zoek naar vooruitgang, is ze aardig en liefdevol, vooral als het gaat om het opkomen voor de kwetsbaren.

In haar vrije tijd maakt Mascha wandelingen, zwemt ze en hoewel ze tegenwoordig minder leest, kan ze nog steeds genieten van tijdschriften. Haar interesses zijn breed en puzzelen is een van haar favoriete bezigheden. Ook is Mascha een echte dierenvriend. Ze zou graag een hond willen als die mogelijkheid er is.

Ze komt graag in het theater en gaat ze naar musicals. Daarnaast is ze een groot vakantieliefhebber. Van strandvakanties, tot weekendjes weg, ze vermaakt zich overal.

Kortom, Mascha is een veelzijdige persoon met een warm hart, een nieuwsgierige geest met liefde voor dieren.

Persoonlijk

Lengte: 1.68 m
Haar: donkerblond haar
Normaal postuur
Kledingstijl: casual, soms sportief
Rookt en drinkt niet
Ze geeft geen kinderen, wel een kinderwens

man matchmaker

Ze zoekt

Mascha zou graag een lieve vrouw ontmoeten, liefst met een beetje stoer voorkomen. Ze zoekt een vrouw die empathisch is, belangstellend, eerlijk en zorgzaam is. Het liefst is ze, net als Mascha, ook een echte dierenvriend.

Het beste past een vrouw tussen de 30-45 jaar bij haar. Ze valt vooral voor de uitstraling van iemand

Spreekt haar profiel je aan en ben je ook op zoek naar een liefdevolle relatie, laat het ons dan zeker even weten via het contactformulier en wie weet brengen we jullie met elkaar in contact.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart